In prijs verlaagd! amiibo Smash Series: Lucina Bekijk groter

amiibo Smash Series: Lucina

Nieuw product

Een amiibo van het karakter Lucina, om te gebruiken in Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS, en verschillende andere titels!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€13,95 incl. BTW

-€1,00

€14,95 incl. BTW

Meer informatie

Maak kennis met amiibo, een gloednieuwe manier om je Nintendo-personages en -games te beleven. Als je het NFC-aanraakpunt op je Wii U GamePad met het figuurtje aanraakt terwijl je bepaalde games speelt, dan worden de gegevens op de chip overgedragen naar de game, waar de informatie op verschillende manieren kan worden gebruikt. Tijdens het spelen worden de gegevens van je figuurtje ook bijgewerkt, dus blijf spelen om je amiibo uniek te maken!

Zie hoe je amiibo vecht en zich ontwikkelt

In Super Smash Bros. voor Wii U kun je de gegevens van je amiibo overdragen, zodat je amiibo in de game verschijnt en voor je kan vechten. Als je amiibo vecht, ontwikkelt hij zijn eigen kenmerken en vaardigheden. Zo wordt hij sterker en leert hij nieuwe aanvallen. Je kunt zelfs je eigen draai aan de gevechten geven door je speciale aanvallen aan te passen!

Gebruik amiibo in talloze games!

Naast Super Smash Bros. voor Wii U kun je amiibo in een aantal andere games gebruiken, die amiibo allemaal op hun eigen manier gebruiken! In de toekomst worden er figuren van allerlei verschillende personages uit andere gameseries uitgebracht. Voor een lijst met compatibele games, kijk hier!

Recensies

Kwaliteit 
16-05-2016

Eerlijke prijzen!!

Lucina zocht ik al heel lang, maar overal wordt er veel te veel geld gevraagd! Toen ik een normale prijs zag op deze website kon ik het haast niet geloven, maar Lucina was snel binnen en nu is m'n collectie Fire Emblem amiibo compleet!

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  amiibo Smash Series: Lucina

  amiibo Smash Series: Lucina

  Een amiibo van het karakter Lucina, om te gebruiken in Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS, en verschillende andere titels!

  30 andere producten in dezelfde categorie: