In prijs verlaagd! amiibo Animal Crossing: Isabelle Bekijk groter

amiibo Animal Crossing: Isabelle

Nieuw product

amiibo Animal Crossing: Isabelle

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€12,95 incl. BTW

-€2,00

€14,95 incl. BTW

Meer informatie

Maak kennis met amiibo, een gloednieuwe manier om je Nintendo-personages en -games te beleven. Als je het NFC-aanraakpunt op je Wii U GamePad met het figuurtje aanraakt terwijl je bepaalde games speelt, dan worden de gegevens op de chip overgedragen naar de game, waar de informatie op verschillende manieren kan worden gebruikt. Tijdens het spelen worden de gegevens van je figuurtje ook bijgewerkt, dus blijf spelen om je amiibo uniek te maken!

amiibo voor Nintendo 3DS

In 2015 zal er een adapter uitkomen waarmee amiibo figuren ook met de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS te gebruiken zullen zijn.

Zie hoe je amiibo vecht en zich ontwikkelt

In Super Smash Bros. voor Wii U kun je de gegevens van je amiibo overdragen, zodat je amiibo in de game verschijnt en voor je kan vechten. Als je amiibo vecht, ontwikkelt hij zijn eigen kenmerken en vaardigheden. Zo wordt hij sterker en leert hij nieuwe aanvallen. Je kunt zelfs je eigen draai aan de gevechten geven door je speciale aanvallen aan te passen!

Gebruik amiibo in talloze games!

Naast voor Wii U kun je amiibo in een aantal andere games gebruiken, die amiibo allemaal op hun eigen manier gebruiken! In de toekomst worden er figuren van allerlei verschillende personages uit andere gameseries uitgebracht.

Recensies

Schrijf uw recensie

amiibo Animal Crossing: Isabelle

amiibo Animal Crossing: Isabelle

amiibo Animal Crossing: Isabelle

23 andere producten in dezelfde categorie: